TORNEO BURKINA FASO

El pròxim dia 18 de juliol el Club de Golf Reus Aigüesverds acollirà una vegada més el torneig benèfic » Ajuda’m a viure» (BURKINA FASO).
AJUDA’M A VIURE és una ONG, fundada per professional de la sanitat .Els seus cooperants treballem a la regió rural de Guiba, a Burkina Faso, país amb una renda per càpita de les més baixes i amb una de les taxes de mortalitat infantil més altes del món.
En l’actualitat la nostra ONG. es dedica al manteniment de l’orfenat de Guiba, amb 24 nens interns, així com a donar suport a la regió amb ajuda sanitària que comprèn medicació, material mèdic i viatges assistencials de professionals a la localitat. Aquest treball es fa conjuntament amb el centre assistencial de Guiba i amb l’ hospital de Manga, de la mateixa regió.

burkina
El perquè d’aquest campionat…, situació límit de l’estructura de la maternitat…, una part del sostre ha caigut.., dotació de l’equipament necessari per al seguiment d’embarassades, atenció al part i atenció al nounat. No hi ha aigua corrent ni electricitat.
El proper pas és construir una maternitat que permeti millorar l’atenció a les mares i als nonats.
NO T’HO POTS PERDRE !! NECESSITEM LA TEVA PARTICIPACIÓ